Bernt Nielsen

– Markvænget nr. 8

Til årets Byg & bo udstilling byder Bernt Nielsen A/S på et vinkelhus på 165 m² med integreret dobbelt vognport med skur på 46 m².

Arkitektur
Huset tager – som alle vores huse – udgangspunkt i grunden og dens orientering. Det er et vinkelhus, der med sin udformning skærmer for vejen og giver en dejlig sydvestvendt terrasse. Det gennemlyste køkken/alrum, centralt i huset trækker morgenlyset ind i opholdsrummet, og der er udgang mod øst fra køkkenet til morgenterrassen. Fra den store vestvendte stue er der adgang til den flotte soveværelsesafdeling med stort, lækkert badeværelse og walk-in-closet. Alle tre øvrige
værelser er med egen udgang. Den integrerede dobbelte vognport får jer
tørskoede i hus.

Materialer
Huset er opført med sadeltag uden udhæng med murede gavle og gesimsfremspring. Det er vores standard. Facaderne er opmuret i Laika fra Strøjer Tegl. Taget er fra B&C. Indvendigt er husets opholdsrum med lofter til kip med akustikplader og elektrisk styret ovenlys. På gulvene er der egetræsplanker og store 60x60cm fliser. Huset er særdeles energivenlig med energivinduer og luft til vand varmepumpe.

Om Bernt Nielsen A/S

Bernt Nielsen grundlagde for mere end 40 år siden, sammen med Karsten Bülow, et af Danmarks mest kendte byggefirmaer, Bülow & Nielsen. Bernt Nielsen A/S drives i dag af brødrene Søren Bernt Nielsen og Ulrik Bernt Nielsen. Begge har et stort ønske om at videreføre de stolte byggetraditioner, som de begge er opvokset med.

Der er stor tillid og respekt mellem brødrene og de forskellige teams af danske håndværkere, som kender hinanden godt og har arbejdet sammen igennem adskillige år. Det er til alles fordel.

Du kan møde vores byggerådgivere i et vores prøvehuse. Du kan også lade dig inspirere til dit eget hus på vores hjemmeside. Men husk, det er blot inspiration. Vi sætter en ære i at bygge et hus, der passer lige til dig og dine boligdrømme.

Huginsvej 6C
3400 Hillerød

Tlf: 48 22 91 01
E-mail: info@bernt-nielsen.dk
www.bernt-nielsen.dk

Grundlagt: 2004

Antal huse pr. år: 40

Kategori: Enfamiliehuse /rækkehuse.

Geografi: Sjælland.

Stamdata 

Husets areal

165 m2

Grundarealet

810 m2

Vognport

46 m