eurodan-huse

– Markvænget nr. 6

Tidløs arkitektur og lækre detaljer

Velkommen til et gennemtænkt 149 m² vinkelhus med integreret dobbelt carport og overdækket terrasse. Udvendigt fremstår vinkelhuset smukt med facade af gule, blødstrøgne mursten, valmede gavle og udhæng – der sammen med sorte betontagsten og gråbrune træ/alu vinduer – fuldender det klassiske udtryk.

Husets hjerte er det store, gennemgående køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Køkkenet er indrettet med stilfuldt hvidt inventar med mørkere bordplader og elegante 30×60 cm grå klinker. Kombinationen af alrum og opholdsstue, giver god plads til hele familiens samvær til hverdag og fest. Rummet har smukke trægulve og store vinduespartier, der lader lyset strømme ind. Udgange til haven og den overdækkede terrasse, gør det let at rykke leg og måltider udendørs, når vejret tillader det.

Den populære planløsning rummer desuden et soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse, to børneværelser, kontor, endnu et bad samt praktisk bryggers. Begge badeværelser er indrettet hvidt-i-hvidt med smagfuldt, hvidt inventar og smukke, hvide bordplader med formstøbt håndvask, hvide fliser i brusenicher og grå klinker på gulvene samt væghængte toiletter.

Karakteristisk for boligen er et lyst og indbydende udtryk, eksklusivt materialevalg og et højt udstyrsniveau.

Huset er isoleret iht BR2018 Bygningsklasse 2020.

Gør noget ved husdrømmen

Kig forbi og lad dig inspirere. Du tegner, vi designer. Book et møde, kom med din skitse, billeder og ideer og få vores arkitekt med fra første streg. Helt uden beregning.  Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.

Om eurodan-huse

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Over 40 års erfaring og mere end 11.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Hos eurodan-huse går kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau hånd i hånd med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog og booke et uforpligtende møde.

Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Se mere på eurodan-huse.dk

Langebjergvænget 10
4000 Roskilde

Vølundsvej 19
3400 Hillerød

Tlf: 70 23 73 88
E-mail: salg@eurodan-huse.dk
www.eurodan-huse.dk

Grundlagt: 1978

Antal huse pr. år: Mere end 450

Kategori: Enfamiliehuse.

Geografi: Danmark.

Stamdata 

Husets areal

149 m2

Grundarealet

804 m2

overdækket terrasse

11,2 m