eurodan-huse

– Markvænget nr. 5

Stort vinkelhus med plads til den moderne familie

Velkommen til en drøm af et eurodan-hus på hele 180 m² med integreret dobbelt carport. Vinkelhuset er opført med facade i blødstrøgne mursten i smukke, brune og mørkebrune nuancer. Der er murede gavle med gesims og taget er belagt med sorte engoberede tegltagsten, der smukt matcher de gråsorte træ/alu 3-lags-vinduer.

Med indgang fra opholdsstuen, findes soveværelset og tilhørende lækkert badeværelse med elegant, fritstående badekar, væghængt toilet med skjult cisterne, mørke elementer, hvid bordplade med formstøbt håndvask og flotte, grå klinker.

Det store køkken/alrum er et kapitel for sig. Inventaret er med farvede fronter, greb og armatur i messing og elegante sorte bordplader. Skråloft, ovenlysvinduer og store vinduespartier giver god rumfornemmelse og et fantastisk lysindfald. Fra køkken/alrummet er der udgang til den hyggelige overdækkede terrasse og via dobbelt fransk dør adgang til opholdsstuen, der også har skråloft og udgang til terrasse og have.

Der er tre rummelige børneværelser med gulv-til-loft vinduer, badeværelse, bryggers og praktisk depot. Boligen er overalt opført i udsøgte materialer med et væld af lækre detaljer og et raffineret farvevalg. Huset er isoleret iht BR2018 Lavenerigiklasse.

Gør noget ved husdrømmen

Kig forbi og lad dig inspirere. Du tegner, vi designer. Book et møde, kom med din skitse, billeder og ideer og få vores arkitekt med fra første streg. Helt uden beregning. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.

Om eurodan-huse

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Over 40 års erfaring og mere end 11.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Hos eurodan-huse går kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau hånd i hånd med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog og booke et uforpligtende møde.

Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Se mere på eurodan-huse.dk

Langebjergvænget 10
4000 Roskilde

Vølundsvej 19
3400 Hillerød

Tlf: 70 23 73 88
E-mail: salg@eurodan-huse.dk
www.eurodan-huse.dk

Grundlagt: 1978

Antal huse pr. år: Mere end 450

Kategori: Enfamiliehuse.

Geografi: Danmark.

Stamdata 

Husets areal

  180 m2

Grundarealet

800 m2

Overdækket terrasse

8,6 m