HHM A/S

– Markvænget nr. 4

Huset der overrasker

Et fantastisk etplanshus med forskydninger, hvor kvadratmeterne virkelig er veludnyttede.  Facaderne er i en sortbrun mursten fra Wienerberger med et nedtonet farvespil i sorte nuancer, ja selv fugen er holdt i sort. Det giver huset et skarpt, moderne og præcist udtryk. For yderligere at understrege det skarpe look er både lavenergivinduerne, de firkantede tagrender og nedløb også sorte.

Huset har en spændende form, og det skaber hyggekroge udenfor, så solen kan nydes på alle tider af dagen.

Indvendigt er det den omvendte verden – her hersker hvide nuancer dog brudt af de mange, nye malerteknikker.

Husets badeværelser er ren spa-atmosfære. På det ene er en fantastisk væg i marmor, en ny maleteknik fra Italien, der får hele væggen til at fremstå som en kæmpestor flise uden samlinger. Dertil kommer den halve glasvæg og det kæmpestore spejl.

På forældrebadeværelset er der dobbeltbrus, og igen er der leget med glasvægge og et kæmpe spejl samt en lækker dobbeltvask. En nydelse for både krop og sjæl.

Alle armaturerne i huset er i mat og blank messing, hvilket giver en fabelagtig kontrast til de hvide overflader.

Køkken/alrummet løber sammen med opholdsstuen med karnap til spisepladsen. Og uanset hvor man befinder sig, vil man kunne nyde den elegante, hvide biopejs fra Decoflame, der nærmest overflødiggør anden kunst eller udsmykning i rummet.

Om HMM A/S

Vi har nøglen til jeres nye hjem

Siden 1969 har HHM opført næsten lige så mange forskellige huse, som vi har haft kunder. Vi kombinerer nytænkende arkitektur med funktionelle boliger og gennemtænkte løsninger, så vi kan skabe og opføre fremtidens boliger, der passer til de familier, som skal bo i dem.

Med os som byggepartner får I det, som I vil have det, og i dansk kvalitet når det er bedst. Det sørger vores egne arkitekter, ingeniører, konstruktører og håndværkere for.

I HHM er I ikke overladt til jer selv. Vi er med jer hele vejen – side om side i en tryg og rolig proces.

HHM opfører også boliger til erhvervsmarkedet, og kombinationen af forretningsområderne sikrer en kontinuerlig udvikling og erfaring til vores medarbejdere inden for byggefeltet til gavn for alle parter.

I HHM bruger vi egne håndværkere så vidt muligt. Vi er, som den eneste husbygger, arbejdsmiljøcertificeret, fordi vores medarbejdere fortjener en sikker arbejdsplads. Derudover bliver vi løbende evalueret af Byggeriets Evaluerings Center – byggeriets kvalitetsstempel. Her opnår HHM karakteren A i kundetilfredshed på en skala fra A til E, hvor A er det bedste.

Bragesvej 4,
3400 Hillerød

Tlf: 48 25 33 00
Email: info@hhm.dk
www.hhm.dk

Grundlagt: 1969

Antal huse pr. år: 150

Kategori: Arkitekttegnede enfamiliehuse

Geografi: Sjælland

HHM er arbejdsmiljøcertificeret
efter DS/OHSAS 18001:2008

Egenkapital 2017: 71,5 mio. kr.

Stamdata 

Husets areal

  165 m2

Grundarealet

  801 m2