Lasse Larsen Huse

– Markvænget nr. 1

Til årets Byg & Bo udstilling byder Lasse Larsen Huse på et af vores karakteristiske funkis huse med flere knopforskydninger og forskellige facadehøjder, som giver huset et flot udtryk.

Udvendig er facader opmuret i lysegrå mursten – Taurus fra Strøjer Tegl – afsluttet med murkrone i sort alu og tagnedløb. Huset har store vinduer og glaspartier for et optimalt lysindfald. Alt sammen er med til at give huset karakter og understrege den eksklusive arkitektur.

Perfekt til børnefamilien

Velkomsten til huset er helt fantastisk, og byder på store glaspartier direkte ind til foyeren og med gennemkig til husets have. Træd indenfor i den rummelige foyer med god skabsplads. Herfra adgang til husets bryggers med vaskefaciliteter og separat indgang. Separat børneafdeling med 3 gode børneværelser med tilhørende badeværelse. I den anden ende ligger soveværelset med indbyggede skabe og eget badeværelse. Alle værelser har flot sildebensgulv fra HARO.

Det centralt placerede køkken/alrum har øget loftshøjde til 295 cm, godt lysindfald og udgang til haven. I forlængelse af køkken-alrummet findes en hyggelig opholdsstue hvor sildebensgulvet for alvor kommer til sin ret. De centrale opholdsrum har naturligvis indbyggede akustiklofter.

Fleksibilitet

Vi håber huset vil inspirere til en snak om hvordan vi kan designe jeres drømmehus med udgangspunkt i de ønsker og krav I har til indretningen.

Vi glæder os til og byde Jer velkommen i et Ægte Lasse Larsen Hus og få en snak om jeres byggedrømme.

Om Lasse Larsen Huse

VI BYGGER NYT, DER KAN TÅLE AT BLIVE GAMMELT…

Det første Lasse Larsen Hus blev opført i 1975, og siden er det gået slag i slag. Hvert år opfører vi omkring 125 individuelt tilpassedeenfamiliehuse, heraf ca. 40-45 på Sjælland.

Vi har fastansatte håndværkere og en fast stab af underentreprenører, som sikrer, at kvaliteten altid er i top – uanset om dit drømmehus skal bygges i Næstved eller Frederiksværk. Det er netop, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen Hus.

Du kan finde yderligere inspiration på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde med en af vores boligrådgivere. Vi glæder os til at høre om dine byggedrømme.

Se mere på www.lasselarsenhuse.dk

Kirke Værløsevej 38
3500 Værløse

Tlf: 53 77 63 11
E-mail: salg@lasselarsenhuse.dk
www.lasselarsenhuse.dk

Grundlagt: 1975

Antal huse pr. år: 125

Kategori: Individuelle enfamiliehuse

Geografi: Sjælland, Fyn og Jylland

Stamdata 

Husets areal

  151 m2

Grundarealet

  801 m2

Overdækning

  3,3 m2