Oops...
Slider with alias a11 lasselarsen not found.

Lasse Larsen Huse

– Atlasvænge nr. 11

Til årets Byg & Bo udstilling byder Lasse Larsen Huse på et af vores populære funkishuse opført med fladt tag. Huset er et forskudt længehus, som er det oplagte valg til en smal aflang grund.

Udvendig er facader opmuret i mørke mursten – Lyra fra Strøjer Tegl
– afsluttet med sorte alu kanter og tagnedløb. Huset har store vinduer og glaspartier for et optimalt lysindfald samt en overdækket terrasse for et fleksibelt udeliv. Alt sammen er med til at give huset karakter og understrege den eksklusive arkitektur.

Perfekt til børnefamilien

Vi har den effektive indretning for øje med et minimum af spildplads. Ved ankomst til huset har vi valgt vores populære og eksklusive entreløsning med skabe og siddebænk kombineret med et stort glasparti, som giver et perfekt lysindfald.

Fra husets centralt placerede køkken/alrum er der adgang til børneafdelingen med 3 store børneværelser og badeværelse. Fra alrummet er der endvidere adgang til stuen og forældresoveværelse med eget badeværelse.

Udeliv

Mulighed for at kombinere inde og udeliv har stort fokus i disse år. Vi har valgt at indrette huset med terrasseadgang gennem køkkenet med mulighed for etablering af morgenterrasse. Fra alrummet er der adgang til vestvendt terrasse, hvor eftermiddag- og aftensolen kan nydes. Endvidere har vi en overdækket terrasse mod syd, hvor der kan findes skygge, og de lange sommeraftener kan nydes efter duggen er faldet.

Huset er opført som lavenergihus efter energikasse 2020.

Fleksibilitet

Det viste hus kan naturligvis opføres med anden tagkonstruktion som saddeltag eller ensidig taghældning og tilpasset efter jeres ønsker og krav til indretning m.m.    

Vi glæder os til og byde Jer velkommen ind i et ægte Lasse Larsen Hus og få en snak om jeres byggedrømme.

Om Lasse Larsen Huse

VI BYGGER NYT, DER KAN TÅLE AT BLIVE GAMMELT…

Det første Lasse Larsen Hus blev opført i 1975, og siden er det gået slag i slag. Hvert år opfører vi omkring 125 individuelt tilpassede
enfamiliehuse, heraf ca. 40-45 på Sjælland.

Vi har fastansatte håndværkere og en fast stab af underentreprenører, som sikrer, at kvaliteten altid er i top – uanset om dit drømmehus skal bygges i Næstved eller Frederiksværk. Det er netop, hvad der er kendetegner et ægte Lasse Larsen Hus.

Du kan finde yderligere inspiration på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde med en af vores boligrådgivere. Vi glæder os til at høre om dine byggedrømme.

Se mere på www.lasselarsenhuse.dk

Kirke Værløsevej 38
3500 Værløse

Tlf: 53 77 63 11
E-mail: salg@lasselarsenhuse.dk
www.lasselarsenhuse.dk

Grundlagt: 1975

Antal huse pr. år: 125

Kategori: Individuelle enfamiliehuse

Geografi: Sjælland, Fyn og Jylland

Stamdata
  • 174 m2 Hus
  • 10,6 m2 overdækket terrasse 
  • 36 m2 vognport
  • 941 m2 grund