Oops...
Slider with alias a10lasselarsen not found.

Lasse Larsen Huse

– Atlasvænge nr. 10

Til årets Byg & Bo udstilling byder Larsen Huse på et vinkelhus fra vores Patio serie på 175 m².
Villa Patio bygger på et klassisk arkitektonisk formspring i en nutidig fortolkning.

Arkitektur

Huset tager udgangspunkt i et traditionelt vinkelhus dog strammet op med tagpap tag med listedækning, tilbagetrukket facadepartier, som danner en ramme om enkelte vinduespartier. Endvidere er facadepartier omkring stuen, køkken/alrum og gang til værelser tilbagetrukket for at optimere lysindfald samtidig med, at rummene ikke bliver for varme. Facader er opmuret i Merkur fra Strøjer Tegl.

Fra husets entré er der adgang til separat børneafdeling med 3 gode børneværelser. Fordelingsgangen er placeret med store glaspartier mod haven for et optimalt lysindfald. Det centralt placerede køkken/alrum har store glaspartier og terrassedøre både mod haven samt
husets bagside, hvor der kan etableres en fin morgenterrasse med kig til søen. De centrale opholdsrum har naturligvis skråloft med indbygget akustiklofter.

Det intelligente hus

I samarbejde med LK har vi valgt at udstyre huset med den nyeste teknologi indenfor IHC, som muliggør individuel styring af husets installationer indenfor lys, varme, ventilation tyverisikring og meget mere.

Huset er opført som lavenergihus efter energikasse 2020.

Fleksibilitet

Det viste hus kan naturligvis opføres med anden tagkonstruktion som Funkis med fladt tag, ensidig taghældning eller valmtag og tilpasset efter jeres ønsker og krav til indretning m.m.    

Vi glæder os til og byde Jer velkommen ind i et Ægte Lasse Larsen Hus og få en snak om jeres byggedrømme.

Om Lasse Larsen Huse

VI BYGGER NYT, DER KAN TÅLE AT BLIVE GAMMELT…

Det første Lasse Larsen Hus blev opført i 1975, og siden er det gået slag i slag. Hvert år opfører vi omkring 125 individuel tilpasset
enfamiliehuse, heraf ca. 40-45 på Sjælland.

Vi har fastansatte håndværkere og en fast stab af underentreprenører, som sikrer, at kvaliteten altid er i top, ligegyldigt om dit drømmehus skal bygges i Næstved eller Frederiksværk. Det er netop, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen Hus.

Du kan finde yderligere inspiration på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde med en af vores boligrådgivere. Vi glæder os til at høre om dine byggedrømme.

Se mere på www.lasselarsenhuse.dk

Kirke Værløsevej 38
3500 Værløse

Tlf: 53 77 63 11
E-mail: salg@lasselarsenhuse.dk
www.lasselarsenhuse.dk

Grundlagt: 1975

Antal huse pr. år: 125

Kategori: Individuelle enfamiliehuse

Geografi: Sjælland, Fyn og Jylland

Stamdata
  • 174 m2 Hus
  • 16,7 m2 Overdækning
  • 680 m2 grund