Oops...
Slider with alias a9 hhm not found.

HHM A/S

– Atlasvænge nr. 9

Her har vi ”boltret” os indenfor et af HHM’s normale huse, så økonomi og drømmen om det moderne funkishus går op i en højere enhed.

Det forskudte længehus kan realiseres på mange byggegrunde samtidig med, at forskydningen giver mulighed for spændende uderum, der indbyder til hygge året rundt – både morgen og aften.

HHM følger i dette hus med udviklingen inden for boligindretning. Vi leger med farverne, nye overflader og en minimalistisk tankegang.

Huset opfylder børnefamiliens krav om rummelighed og en separat børne – og voksenafdeling med et stort centralt køkken/alrum, hvor familien kan samles.

Den traditionelle fordelingsgang, men her med flere ovenlys, skaber masser af lys og luft.

Husets meget store stue giver mulighed for en fleksibel indretning med stor sofagruppe centreret omkring tv’et samt eksempelvis et hyggeligt læsehjørne med store bløde lænestole og reoler.

Den tilvalgte carport understreger husets minimalistiske udtryk. Her fortsætter husets tag ud over carporten, og der er opført en mur, som både holder taget og afskærmer ind mod naboen.

Om HMM A/S

Vi har nøglen til jeres nye hjem

Siden 1969 har HHM opført næsten lige så mange forskellige huse, som vi har haft kunder. Vi kombinerer nytænkende arkitektur med
funktionelle boliger og gennemtænkte løsninger, så vi kan skabe og
opføre fremtidens boliger, der passer til de familier, som skal bo i dem.

Med os som byggepartner får I det, som I vil have det, og i dansk kvalitet når det er bedst. Det sørger vores egne arkitekter, ingeniører,
konstruktører og håndværkere for.

I HHM er I ikke overladt til jer selv. Vi er med jer hele vejen – side om side i en tryg og rolig proces.

HHM opfører også boliger til erhvervsmarkedet, og kombinationen af forretningsområderne sikrer en kontinuerlig udvikling og erfaring til vores medarbejdere inden for byggefeltet til gavn for alle parter.

I HHM bruger vi egne håndværkere så vidt muligt. Vi er, som den eneste husbygger, arbejdsmiljøcertificeret, fordi vores medarbejdere
fortjener en sikker arbejdsplads. Derudover bliver vi løbende evalueret af
Byggeriets Evaluerings Center – byggeriets kvalitetsstempel. Her opnår HHM karakteren A i kundetilfredshed på en skala fra A til E, hvor A er det bedste.

Bragesvej 4,
3400 Hillerød

Tlf: 48 25 33 00
Email: info@hhm.dk
www.hhm.dk

Grundlagt: 1969

Antal huse pr. år: 150

Kategori: Arkitekttegnede enfamiliehuse

Geografi: Sjælland

HHM er arbejdsmiljøcertificeret
efter DS/OHSAS 18001:2008

Egenkapital 2017: 71,5 mio. kr.

Stamdata
  • 180 m2 Hus
  • 35 m2 Carport
  • 941 m2 grund