Oops...
Slider with alias a13 eurodan not found.

eurodan-huse

– Atlasvænge nr. 13

Velkommen til et eksklusivt længehus på 160 m² med overdækket terrasse.

Udvendigt er huset opført med facade i flotte blødstrøgne ”Silver Pacific”-mursten i grå nuancer, murede gavle og gesims. Taget er udført som ét stort solcelleanlæg, hvilket er helt specielt og banebrydende. Hele tagfladen er belagt med rammeløse solcellepaneler, hvilket giver den ensartede overflade et roligt og enkelt udtryk Huset er opført, så det overholder energikravene i det kommende BR2020 reglement. Den ekstra loftshøjde på i alt 263 cm og de store panoramavinduer giver masser af lys, som sammen med lydregulerende felter giver en dejlig rumfornemmelse.

Husets hjerte er det store køkken/alrum der er smagfuldt indrettet med en kombination af stilrent sort inventar, hvide bordplader og fronter med træ i varme toner på vaskeøen. Fra køkken/alrum er der direkte udgang til den knap 13 m² overdækkede terrasse. Opholdsstuen er placeret i åben forbindelse med køkken/alrum og har også udgang til terrasserne. Huset rummer soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse med dobbelt håndvask og stor bruseniche. Der er desuden to store børneværelser, kontor og badeværelse. Begge badeværelser er udstyret med toiletter med skjulte cisterner, hvide bordplader med formstøbte håndvaske og inventar med træ. Gulvene er belagt med grå 60 x 60 cm klinker I entré, bryggers og badeværelserne, der er lyse akustikgulve i resten af boligen. Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer med fokus på såvel detaljer som udstyr.

GØR NOGET VED HUSDRØMMEN

Kig forbi og lad dig inspirere. Du tegner, vi designer. Book et møde, kom med din skitse, billeder og ideer og få vores arkitekt med fra første streg. Helt uden beregning. Vi glæder os til at

Om eurodan-huse

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Næsten 40 års erfaring og 11.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Hos eurodan-huse går kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau hånd i hånd med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog og booke et uforpligtende møde.

Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Vælg eurodan TOTAL, så finansierer vi køb af byggegrund og drømmehus gennem hele byggeprocessen for 0 kr.

Og du betaler først, når du får nøglen. Det er hus med det hele – uden renter og uden gebyrer.

Se mere på eurodan-huse.dk

Langebjergvænget 10
4000 Roskilde

Vølundsvej 19
3400 Hillerød

Tlf: 70 23 73 88
E-mail: salg@eurodan-huse.dk
www.eurodan-huse.dk

Grundlagt: 1978

Antal huse pr. år: Mere end 450

Kategori: Enfamiliehuse.

Geografi: Danmark.

Stamdata
  • 160 m2 Hus
  • 12,9 m2 Overdækket terrasse
  • 904 m2 grund