eurodan-huse

– Atlasvænge nr. 12

Dette funktionelle vinkelhus med integreret dobbeltgarage og
solceller byder på 151 velindrettede kvadratmeter.

Udvendigt fremstår huset smukt med facade af gråbrune blødstrøgne “Moskus” mursten, valmede gavle, der sammen med sorte betontagsten og mørkegrå 3 lags træ/alu vinduer fuldender det klassiske udtryk.

Den populære planløsning rummer et stort lyst køkken/alrum med dobbeltdør til opholdsstue. Fra køkken/alrum er der ligeledes indgang til soveværelse med tilhørende walk-in closet og badeværelse.
Der er i alt tre gode børneværelser med gulv-til-loft vinduer og eget badeværelse.

Fra køkken/alrum og opholdsstuen er der hele to udgange til den vestvendte terrasse. Terrasse og have giver plads til hygge og leg, og det er let at rykke måltiderne udendørs, når vejret tillader det.

Fra garagen er der direkte indgang til det praktiske bryggers, så man kommer tørskoet ind i huset. Gulvene i køkken/alrum, entré/bryggers og badeværelserne er belagt med flotte grå klinker, resten af huset er forsynet med lyse trægulve. Begge badeværelser har elegante væghængte toiletter og hvide bordplader.

Boligen er overalt indrettet lyst og indbydende og er rigt udstyret med tidssvarende inventar med god skabs- og skuffeplads. Huset er
isoleret iht BR2015 Bygningsklasse 2020.

GØR NOGET VED HUSDRØMMEN

Kig forbi og lad dig inspirere. Du tegner, vi designer. Book et møde, kom med din skitse, billeder og ideer og få vores arkitekt med fra første streg. Helt uden beregning.  Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.

Om eurodan-huse

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Næsten 40 års erfaring og 11.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Hos eurodan-huse går kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau hånd i hånd med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog og booke et uforpligtende møde.

Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Vælg eurodan TOTAL, så finansierer vi køb af byggegrund og drømmehus gennem hele byggeprocessen for 0 kr.

Og du betaler først, når du får nøglen. Det er hus med det hele – uden renter og uden gebyrer.

Se mere på eurodan-huse.dk

Langebjergvænget 10
4000 Roskilde

Vølundsvej 19
3400 Hillerød

Tlf: 70 23 73 88
E-mail: salg@eurodan-huse.dk
www.eurodan-huse.dk

Grundlagt: 1978

Antal huse pr. år: Mere end 450

Kategori: Enfamiliehuse.

Geografi: Danmark.

Stamdata
  • 151 m2 Hus
  • 41 m2 garage
  • 680 m2 grund